Kahve falında anneyle cima yapmak

Kahve falında anneyle cima yapmak çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine ve geçmişte çekilen büyük acıların unutulacağına, başına bazı musibetlerin geleceğine, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine, sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine, maddi olarak ferahlığa çıkacağına, işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına, sağlığının yerine geleceğine, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına, başarısının azalacağına delalettir.

Kahve falında anneyle cima yapmak gördüyseniz:

  • Bazı planlarınızda eksikler ya da yanlış yapılmış hesaplar söz konusu olabilir.

Kahve falında anneyle cima yapmak eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, kötü haberler alınacağına tabir olunur.

Kahve falında anneyle cima etmek falı kapatan kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine, tüm keyfinin kaçacağına alamet eder.

Kahve falında cima olmak aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına, yeni kişilerle tanışacağına tabir olunur.

Kahve falında bir erkekle cima etmek büyük üzüntüler yaşayabileceğine, büyük başarı kazanacağına inandığı işlerle ilgileneceğine alamet eder.

Kahve falında erkek erkeğe cima etmek sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine, yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eşiyle cima etmek çok uzun zamandan beri sonuç beklenen bir yerden en kısa zamanda hayırlı ve olumlu haber alınacağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına delalet eder.

Kahve falında ölüyle cima etmek aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına delalettir.

Kahve falında ölmüş biriyle cima etmek bundan sonra ortaya koyacağı bütün çalışmaların çok hızlı bir şekilde dikkat çekeceğine, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top