Kahve falında ölüyle cima etmek

Kahve falında ölüyle cima etmek çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, çözüm yolları bulamayacağına, işlerin yolundan çıkacağına, aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine, kişinin sevdikleri ile bol muhabbette olacağına, maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, kapandığı düşünülen meselelerin, tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına, bazı büyük sıkıntılar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında ölüyle cima etmek gördüyseniz:

  • Bazı konulara tamamen kayıtsız kalmanız, karşı tarafı çileden çıkartabilir.

Kahve falında ölüyle cima etmek çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine, iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında bir erkekle cima etmek verilecek kötü ve başarısız kararlar yüzünden maddi sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına, huzurun ve mutluluğun yerinde olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında erkek erkeğe cima etmek işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanacağına, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına işaret eder.

Kahve falında anneyle cima etmek rahat nefes almaya başlayacağına, moralinin ve neşesinin yerine geleceğine, sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş biriyle cima etmek güzel, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına, üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cima edenleri görmek sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, kazanç getirecek büyük işlere girecek olan fal sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına delalet eder.

Kahve falında babayla cima etmek gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine, çok büyük sıkıntılar çekip çok zor durumlar ile karşı karşıya kalarak ister istemez aile bireyleri ile tartışacağına tabir olunur.

Kahve falında anneyle cima yapmak elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine, yeni ve önemli kimseler ile tanışacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top