Kahve falında cima olmak

Kahve falında cima olmak gönül hoşluğuna ve esenliğe kavuşacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, ertelenen bir tatile çıkılacağına, bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına, yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına, kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına, bu şekilde devam ederken karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirip işlerini daha iyi bir hale getireceğine, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına, çalışma hayatında çok başarılı olarak çok para kazanılacağına tabir olunur.

Kahve falında cima olmak gördüyseniz:

  • Küçük bir zehirlenme tehlikesi yaşayabilirsiniz.

Kahve falında bir erkekle cima etmek şansının açılacağına, zorluklarının son bulacağına inanılır.

Kahve falında erkekle cima etmek garanti olacak makama oturacağına, özel hayatında mutlu olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cima olmak fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine fal sahibinin bu sayede arkasına kitleleri takacağına, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına yorulur.

Kahve falında ölmüş biriyle cima etmek üzerinde baskı kurmak isteyen insanların varlığını fark edip önlem alacağına, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına delalettir.

Kahve falında cima görmek uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine, karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eşiyle cima etmek çok büyük zorluklar ve sıkıntılar çekse bile bu kişi düzelene ve yatağından kalkana kadar bu kişiye yardım etmeye devam edeceğine, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine inanılır.

Kahve falında ölüyle cima etmek sorunlarından bu sayede kurtulacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, büyük ve güzel işler yapacağına rivayet eder.

Kahve falında anneyle cima yapmak hayal ettiği ancak bir türlü gidemediği tatile çıkacağına, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top