Kahve falında anneyle cima etmek

Kahve falında anneyle cima etmek aldığı güzel haberin kısa süreceğine, aralarından su sızmayacağına, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine, sevdiği kişilerden birinin yaptığı büyük bir hata yüzünden başının çok ağrıyacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine, oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, hafifleyeceğine, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına işaret eder.

Kahve falında anneyle cima etmek gördüyseniz:

  • Hali hazırda devam eden işler, planlar, ilişkiler veya projler sizi umutlandırıyor ya da en azından pozitif düşünmenize neden oluyor olabilir.

Kahve falında anneyle cima etmek ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine, gidilecek yönün belirleneceğine rivayet eder.

Kahve falında anneyle cima yapmak rızkın daim ve hayırlı olacağına, dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına işarettir.

Kahve falında ölüyle cima etmek karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, ticaret adamı (kadını) olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasını cima ederken görmek büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, kişinin yurt dışında da ismi bilinen önemli kişiler arasında bulunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında erkek erkeğe cima etmek işitilen sözlerden ötürü gururun kırılacağı, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına yorulur.

Kahve falında köpekle cima etmek kalbini tekrar hayata açacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine inanılır.

Kahve falında babayla cima etmek malından ve parasından kaybedeceğine, borçların sonlandırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cima olmak zor bir işe girileceğine, eşlerin ayrılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top