Kahve falında eşiyle cima etmek

Kahve falında eşiyle cima etmek mevcut düzeninin de kişiyi çok mutlu etmeyeceğine, ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, bu ayrılıktan sonra maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına, onlar adına aç insanları doyuracağına, fakir çocukları giydireceğine, kendisine yeni bir iş bulacağına, yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine, verilen emeklerin boşa gideceğine inanılır.

Kahve falında eşiyle cima etmek gördüyseniz:

  • Aşırılıkları olan ya da istikrarsız davranan kişilerden uzak durun.

Kahve falında eşiyle cima etmek söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına ve bu yüzden çok iyi gidebilecek bir işi zarara sürükleyeceğine, kendisiyle aynı duruma düşmüş kişilere yardım edeceğine ve onları koruyup kollayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında anneyle cima etmek insanlarla iç içe olacağına, iyi bir kariyer edineceğine bu sayede herkes tarafından takdir edilen ve çok konuşulan kişi olmayı başaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında erkekle cima etmek sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine alamet eder.

Kahve falında cima görmek zorluğa düşeceğine, işlerinin daha da iyi olacağına ve ticaretinin de büyüyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüyle cima etmek kötü ve zor günler geçireceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına, rahatının yerine geleceğine, mutluluğunun da artacağına rivayet eder.

Kahve falında cima edenleri görmek ağrı ve sancılarından kurtulacağına, yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında başkasını cima ederken görmek bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine, yeni bir ortama gireceğine işarettir.

Kahve falında erkek erkeğe cima etmek iş hayatında büyük atılımlar yapacağına ve çok büyük başarılar ile birlikte kazançlar elde edeceğine, sağlık sorunlarıyla karşı karşıya kalacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top