Kahve falında ölmüş biriyle cima etmek

Kahve falında ölmüş biriyle cima etmek ruhen ve bedenen iyileşeceğine, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine, sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına, çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine, dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına ancak daha sonra çok büyük bir azim ve sabır göstererek bu sorunlardan ve zahmetlerden kurtulacağına ve huzura ereceğine, hayır dualarına nail olacağına, yüksek bir mevkiye terfi alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş biriyle cima etmek gördüyseniz:

  • Sizi zayıf veya kötü göstermeye çalışan kişilerle mücadele etmeniz gerekiyor.

Kahve falında babayla cima etmek insanlar tarafından tercih edilen bir kişi olacağına, yeni kısmetlere nail olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cima edenleri görmek bunun ticarette yaşanacak başarıya yansıyacağına, ailesinin şerefini yükseltip, onurlu bir hayat süreceğine delalettir.

Kahve falında erkekle cima etmek kişinin muradına ereceğine ve hayattan yana en büyük beklentisini yaşama şansına nail olacağına, gönlünden geçen her şeye kavuşan, mutlu bir insan olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında anneyle cima etmek yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, güzel günler görüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başkasını cima ederken görmek ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine işaret eder.

Kahve falında eşiyle cima etmek kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına tabir olunur.

Kahve falında anneyle cima yapmak dileklerinin gerçekleşeceğine, bunun için Allah’a şükredeceğine tabir olunur.

Kahve falında cima görmek fal sahibine yardım edeceğine ve aralarındaki bağın daha sağlamlaşacağına, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top