Kahve falında erkek erkeğe cima etmek

Kahve falında erkek erkeğe cima etmek yakın zaman içinde kazancının artacağına, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, ferahlayacağına, esenleyeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede sona ereceğine, çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine, takdir toplayacak işler yapacağına yorulur.

Kahve falında erkek erkeğe cima etmek gördüyseniz:

  • Belli tepkiler vermeden ya da sonuç çıkartmadan önce sakinleşmelisiniz.

Kahve falında bir erkekle cima etmek onun kıymetini her daim bileceğine, uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında erkek erkeğe cima etmek verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine, sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında erkekle cima etmek çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine, hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine delalet eder.

Kahve falında cima görmek beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine ve yaptığı akılcı planlar sayesinde maddi sorunlarla karşılaşmayacağına, üzüntülerin ve zorlukların biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında anneyle cima etmek geçiminin zor hale geleceğine, tatil ya da dünya turuna çıkacağına inanılır.

Kahve falında kadın kadına cima etmek ezilmeden, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına, sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına, kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine delalettir.

Kahve falında başkasını cima ederken görmek işlerinin hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına, kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine inanılır.

Kahve falında ölüyle cima etmek zora girmiş bir işin düze çıkacağına, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine, çok sevineceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top