Kahve falında bir erkekle cima etmek

Kahve falında bir erkekle cima etmek aşama göstermeyeceğine, adının fesada karışacağına, hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, edilen duaların tutacağına, dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına, uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, yıkılacağına, kara ve yaslı günler geçireceğine, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir erkekle cima etmek gördüyseniz:

  • Duygusal anlamda sizi savunmasız yakalayan kişiler söz konusu olabilir.

Kahve falında bir erkekle cima etmek ömür boyu süreceğine, çeşitli projeler ortaya koyacağına alamet eder.

Kahve falında erkek erkeğe cima etmek durumunuzun iyileşeceğine, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına işaret eder.

Kahve falında erkekle cima etmek iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında babayla cima etmek planlarının gerçekleşeceğine, toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, ters giden bazı durumların düzeltileceğine, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cima edenleri görmek işlerinin aksayacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, sıkıntılarının son bulacağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kadın kadına cima etmek daha sonra düşmanlık eden kişi ile adamakıllı konuşmak için görüşmeye çalışacağına, çevresi tarafından güvenilen biri olarak anılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eşiyle cima etmek dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında köpekle cima etmek kişinin gönlünün ferahlayacağına, kafasının da rahat edeceğine, malının, parasının ve canın güvende olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top