Kahve falında köpekle cima etmek

Kahve falında köpekle cima etmek helal lokma yiyeceğine ve gönül rahatlığı içinde olacağına, mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine, hayallerinin bir bir gerçekleşeceğine, hayatının kolaylaşacağına, başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine, aile hayatının kötüye gideceğine, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine, bir sağlık sorunu yaşanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında köpekle cima etmek gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerinizde heyecanlı bazı şeyler yaşayabilirsiniz.

Kahve falında köpekle cima etmek üzüntülerini ve acılarını unutacağına, bir sebeple çok zor günler geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında ölmüş biriyle cima etmek huzur ve sevgi dolu günler yaşayacağına, işlerine dört elle sarılacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasını cima ederken görmek gelişim içine girileceğine, rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine ve hayırlı ve iyi bir kısmet ile çok güzel ve mutlu bir beraberliğe başlanıp çok ilham verici bir sevgi ve huzur içinde yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında anneyle cima yapmak şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına işarettir.

Kahve falında babayla cima etmek yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine, hatta bir tutukluluğun da söz konusu olabileceğine yorulur.

Kahve falında eşiyle cima etmek mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına, devletle ve mahkemelerle başının derde gireceğine tabir olunur.

Kahve falında erkekle cima etmek destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine, çok doğru bir yol tutulacağına tabir olunur.

Kahve falında ölüyle cima etmek çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine, her zaman el üstünde tutulacağına, zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top