Kahve falında başkasını cima ederken görmek

Kahve falında başkasını cima ederken görmek işlerinin bozulup, çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına, herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine, fal sahibinin herkes tarafından tebrik edileceğine, hasta olanlar için şifa bulmaya, rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine, kişinin endişe ettiği konuları sabır ve azim göstererek çözebileceğine rivayet eder.

Kahve falında başkasını cima ederken gördüyseniz:

  • Eğlenceli ya da romantik planlar, alışverişler veya arkadaşlarla geçirilecek zaman ruhunuzu rahatlatmanıza yardım edebilir.

Kahve falında başkasını cima ederken görmek çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine ve rakiplerine çok büyük bir fark atacağına alamet eder.

Kahve falında köpekle cima etmek fakirlik ve yokluk göreceğine, vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş biriyle cima etmek arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında erkek erkeğe cima etmek daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir erkekle cima etmek eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına, dertlerin ve endişelerin son bulacağına işarettir.

Kahve falında erkekle cima etmek maddi zarara uğrayacağına, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine, elinden hiç bir şey gelmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında cima edenleri görmek bir takım kişisel problemlerin baş göstereceğine, bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eşiyle cima etmek ele geçen kazancın artacağına, makbul olmayan işler yapacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top