Kahve falında babayla cima etmek

Kahve falında babayla cima etmek imkânlarının çoğalacağına, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, tüm parasını kaybedeceğine, kendisinin aleyhinde veya arkasından işler çeviren kişileri tek tek tespit ederek gerekeni yapacağına, yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına, hayatında beklenmedik ama çok güzel gelişmeler yaşanacağına, kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan fal sahibinin,  rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında babayla cima etmek gördüyseniz:

  • İş bölümü yapmak olası sorunların önüne geçebilir.

Kahve falında babayla cima etmek falı kapatan kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine, yakında gerçekleşecek bir gönül ilişkisine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir erkekle cima etmek kazancın her geçen gün daha da artacağına, yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında erkek erkeğe cima etmek keyfinin, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, yaptığı bir çalışma sonucunda işlerinin düzeleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölüyle cima etmek uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine, işinin istediği gibi yürümeye başlayacağına işarettir.

Kahve falında cima olmak yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş biriyle cima etmek işlerin yeni kapılar açacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında anneyle cima yapmak elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine ve bu kişinin bundan sonra daha kötü bir duruma düşmesine ve istenmeyen şeyler yapmasına engel olacak bu yardımların ileride çok işe yarayacağına, türlü musibetlerin kişinin peşinden geleceğine işarettir.

Kahve falında cima görmek yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, bu nedenle kendine olan özgüvenini kaybedeceğine, mesleğinde geri plana düşeceğine, fakirleşeceğine, mutsuz ve üzgün olacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top