Kahve falında cima edenleri görmek

Kahve falında cima edenleri görmek işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, geç de olsa arzu ettiği mutluluğu yakalayacağına, bol kazanç elde edileceğine, insanların hayır dualarının alınacağına, dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine, sorunların tatlıya bağlanacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, fal sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına ve bu nedenle de kişinin zarar edeceği işlere sürüklenerek, girdiği işleri kaybedeceğine, Allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine ve bu sayede torunlarını görme şansına da nail olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cima edenleri gördüyseniz:

  • Belli girişimlerinizin veya işlerinizin istendiği şekilde ilerleyebilmesi için gerekli değişiklikleri yapmanız gerekebilir.

Kahve falında cima edenleri görmek sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, uzun zamandan beri hayal edilen herşeye kavuşulacağına işaret eder.

Kahve falında kadın kadına cima etmek hayırlı biri ile mutlu bir evlilik yapacağına, kendisine yeni bir hayat kuracağına, yeni bir sosyal çevreye gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir erkekle cima etmek sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına, çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine, yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine tabir olunur.

Kahve falında cima görmek bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine, problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cima olmak maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine, emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına, kar ve mutluluk getirecek projeler ortaya konacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölüyle cima etmek çok uzun zamandan beri kurduğu hayallere yakın bir zamanda kavuşacağına, zor günlerin sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında erkek erkeğe cima etmek sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, kazancını günden güne daha da arttıracağına, zaferlerine kimsenin engel olamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında köpekle cima etmek sorunlarının birken beş olacağına, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top