Kahve falında erkekle cima etmek

Kahve falında erkekle cima etmek rahatsızlıklarla boğuşulacağına, bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına, büyük bir boşluğa düşeceğine, elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, moralinin bozulacağına ve yaptıklarının kendisini tatmin etmemesi nedeniyle, kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine, kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine, sorunların tamamen biteceğine, yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına, aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında erkekle cima etmek gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya özel yaşamınızı ilgilendiren ilişkilerinizi farklı açılardan sorgulayabilirsiniz.

Kahve falında erkekle cima etmek hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına, öleceği zaman kendisini yaşatacak güzellikte işler yapacağına işaret eder.

Kahve falında erkek erkeğe cima etmek kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine, sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir erkekle cima etmek borçlarını bitireceğine, kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına işaret eder.

Kahve falında babayla cima etmek ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, aile hayatında ve eğitim hayatında yaşanan sorunlardan ve sıkıntılardan alınacak destekler sayesinde kurtuluşa erileceğine, sevdiği kişiden ihanet göreceğine, tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cima görmek sıkıntılı günler geçirileceğine, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine inanılır.

Kahve falında köpekle cima etmek bazı tartışmalar yaşayacağına, herkesin parmakla göstereceği kadar başarılı bir iş hayatına kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kadın kadına cima etmek sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına işarettir.

Kahve falında anneyle cima etmek işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, hataların telafi edileceğine ve yakın bir akrabaya iş konusunda destek olunacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top