Kahve falında cima görmek

Kahve falında cima görmek büyük kazançlar elde edeceğine, uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, düzeninin yıkılmayacağına, manevi anlamda da huzur içinde olacağına, kısa sürede hayatının düzene gireceğine, çok hayırlı haberler alacağına, huzuru yakalayacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine, sorunların sürekli artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cima gördüyseniz:

  • İlgi alanlarınızı korumak için belli değişiklikler yapmalısınız.

Kahve falında cima edenleri görmek alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, bir sebeple büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine işaret eder.

Kahve falında ölüyle cima etmek günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine delalet eder.

Kahve falında erkekle cima etmek yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, doğru, akıllı, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına inanılır.

Kahve falında bir erkekle cima etmek keyfin kaçacağına, ağız tadının ve moralin bozulacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, kötü olayların meydana geleceğine, özlem gidereceğine, hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında anneyle cima etmek en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine, aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında erkek erkeğe cima etmek eğer fal sahibi kendisini ve işini bir an önce toparlamazsa kısa zaman içinde iflas edeceğine, evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, işle ilgili olarak uzun zamandan beri beklenen bir haberin kısa süre içinde alınacağına ve bu haberle ilgili olarak atılan adımların kişiyi başarıya, üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kadın kadına cima etmek ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine, yeni bir ortaklık kurulacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasını cima ederken görmek zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine, üzüntülerinin biteceğine, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top