Kahve falında yeşillik ve dağ görmek

Kahve falında yeşillik ve dağ görmek bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine bazen de her şeyin güllük gülistanlık olacağına, onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine ve bunu sonunda kaybetme olasılığının kazanma olasılığı ile eşit olacağını bile bile yapacağına, bağının ve bahçesinin de artacağına, iş konusunda büyük ve engin tecrübelere sahip bir kişi ile büyük bir ortaklık kurulacağına, ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına, kafasını toparlayamayacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına, bir sebeple sıkıntı çekeceğine, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşillik ve dağ gördüyseniz:

  • Acil karar vermek zorunda hissetmemelisiniz.

Kahve falında yeşil dağ görmek hayatı ile bazı kararlar vereceğine, zarar edilen işlerin yoluna gireceğine delalettir.

Kahve falında dağ ve yeşillik görmek kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine, ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine işarettir.

Kahve falında yeşil dağlar görmek yapılan hataların telafi edileceğine, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine işarettir.

Kahve falında yeşil dağa çıkmak hedeflerine ulaşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine alamet eder.

Kahve falında dağda yeşillik görmek kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına, mutsuz olacağına inanılır.

Kahve falında yeşillik dağ görmek kısmetlerinin ve şansının kapanacağına, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine delalet eder.

Kahve falında yeşil bir dağa çıkmak eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede rahata ereceğine işaret eder.

Kahve falında dağ yeşillik görmek eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top