Kahve falında dağ ve yeşillik görmek

Kahve falında dağ ve yeşillik görmek dış ticarete atılacağına, elde bulunan paranın tükeneceğine, ticaret hayatına atılacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına, aile kurma yolunda bazı girişimlerde bulunulacak ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında dağ ve yeşillik gördüyseniz:

  • Eskiden yatırımını yaptığınız veya planladığınız birşeylerin karşılığını görebilirsiniz.

Kahve falında yeşil dağa tırmanmak para sıkıntısı çekmeyeceğine ve rahatının yerinde olacağına, olmayacak işlerin peşinde beyhude nefes tüketeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeşillik ve dağ görmek atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına, yaşanan kırgınlıkların, üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine, oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine tabir olunur.

Kahve falında dağ yeşillik görmek kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine, eğlenceli zamanlar geçireceğine, güzel ve olumlu haberler alacağına delalet eder.

Kahve falında yeşillik dağ görmek aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine, kişinin hayata dair tüm nimetlere kavuşarak, hayallerini gerçekleştireceğine işaret eder.

Kahve falında dağ ve yeşillik görmek kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine çok inandıracağına, sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil dağlar görmek yaşamına renk geleceğine ve kısmetinin çoğalacağına, bir sebeple cimriliği ile çevresinin dikkatini çekeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil bir dağa tırmanmak çok mutlu bir dönem geçirileceğine, umutlarının tazeleneceğine tabir olunur.

Kahve falında yeşil dağ görmek canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına, bir sebeple çok zor duruma düşeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top