Kahve falında yeşil dağa çıkmak

Kahve falında yeşil dağa çıkmak sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, dertlerden, tasalardan ve sıkıntılardan uzak, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına, yakınlarından duyacağı ağır, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına, çok büyük atlımlar gerçekleştirdiğine, çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, ancak daha azimli ve daha sabırlı adımlar atıp çok büyük ve yeni bir anlayışla zarar edilen işlerin toparlanacağına, kendi işini kuracağına, maddi olarak çok rahat edeceğine tabir olunur.

Kahve falında yeşil dağa çıkmak gördüyseniz:

  • Mesleki konularda bazı terslikler devam edebilir.

Kahve falında yeşil dağa çıkmak dualarına karşılık alacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil bir dağa çıkmak hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine, bazı sorunlar yaşanmasına rağmen istenen her şeye sahip olunacağına delalettir.

Kahve falında dağdan yukarı çıkmak yaşayacağı güzel günlerin de çoğalacağına, çok büyük maddi zarara uğrayacağına delalet eder.

Kahve falında bisikletle dağa çıkmak kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına, çok mutlu olacağı ve hayatını büyük oranda değiştirecek bir çalışmaya gireceğine işarettir.

Kahve falında dağ tepesine çıkmak elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına ve sevdiği kişilerden alacağı yardım ile işlerini çok hayırlı bir düzene oturtup kazanç elde edeceğine, makamının sürekli yükseleceğine işarettir.

Kahve falında hira dağına çıkmak uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine, çok doğru ve yapıcı adımlar atacağına tabir olunur.

Kahve falında dağa tepeye çıkmak bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, işinden çıkarılacağına, sevgi ve barış ortamına kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında dağ çıkmak ziyandan ve kendisinden menfaat bekleyen kişilerden uzaklaşacağına, iş hayatının düzeleceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top