Kahve falında dağ yeşillik görmek

Kahve falında dağ yeşillik görmek herkes tarafından saygı göreceğine, sonrasında pişmanlık duyarak tövbe edeceğine, heyecanlanmasına vesile olacak olaylar yaşayacağına, işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına ve yakın bir zamanda işsiz kalabileceğine, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına, yaşanan ayrılık ve hasret gibi duygulara çözüm bulunması için önayak olacağına, kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, sorunların teker teker aşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dağ yeşillik gördüyseniz:

  • Seçeneklerinizi doğru değerlendirin.

Kahve falında yeşil dağa çıkmak rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, çok büyük maddi ve manevi sorunlar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dağ ve yeşillik görmek iş hayatında kendisi ile uğraşan düşmanları olacağına, büyük bir saygınlık kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dağda yeşillik görmek mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, amaçlarını gerçekleştirmek için büyük fırsatlar elde edeceğine ve bu konuda kendisini seven kişilerin desteğini alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil dağ görmek kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına, atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına, yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine işarettir.

Kahve falında yeşil yüksek dağ görmek sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine, sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına yorulur.

Kahve falında yeşil dağlar görmek sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına, yanlış işler yapacağına ve günahkâr kimse haline geleceğine tabir olunur.

Kahve falında yeşil bir dağ görmek iş yerindeki arkadaşlar ile kavgalı bir ortam oluşacağına, fal sahibinin hayatını idame ettirmekte büyük zorluk yaşayacağına inanılır.

Kahve falında yeşil dağa tırmanmak zor zamanların ve sorunların geride kalacağına, anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top