Kahve falında dağda yeşillik görmek

Kahve falında dağda yeşillik görmek özgüveninin artacağına, onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına, çok büyük bir ortaklığa gireceğine, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, hayat boyu isteklerine ulaşacağına, sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dağda yeşillik gördüyseniz:

  • Evinizde ya da yaşadığınız yerde hayatınızı geliştirebilecek veya konfor sağlayıcı değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında yeşil dağ görmek zafer ve bol kazanç getireceğine, rahatsızlık veren ve aile bireylerini birbirine düşüren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil dağlar görmek projelerin büyük başarılar kazandıracağına, maddi durumunu düzelterek hemen işlerini yoluna koyacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil dağa çıkmak kendisini kötü hisseden ya da zorluk yaşayan arkadaşlarına en gerekli zamanlarda yardım eli uzatacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine delalet eder.

Kahve falında yeşil dağ tepe görmek kötülüklerden hep uzak olmaya, güvende olmaya, sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine yorulur.

Kahve falında yeşil dağa tırmanmak çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dağ yeşillik görmek kazanç getirecek büyük işlere girecek olan fal sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına, birlikte daha iyi işlere imza atacaklarına ve işlerinin rakiplerini kıskandıracak kadar iyi bir şekilde ilerleyeceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına işarettir.

Kahve falında yeşillikli dağ görmek çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine, maddi kayıpların sona ereceğine işarettir.

Kahve falında yeşil bir dağa tırmanmak falı kapatan kadınsa sıkıntılı bir döneme girileceğine, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top