Kahve falında yeşillik dağ görmek

Kahve falında yeşillik dağ görmek toplum içindeki yerin değerleneceğine, gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, büyük sorunlar yaşayacağı bir dönemi neredeyse hiç zarar görmeden atlatacağına, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, kendini sürekli geliştirmek için çabalayacağına, okuyacağına ve bilgileneceğine, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeşillik dağ gördüyseniz:

  • Dostlarınız arasındaki bir kadından önemli bir sıkıtı görmeniz olasıdır.

Kahve falında yeşillikli dağ görmek çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, o kişi ile tutkulu ve büyülü bir aşk yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dağ ve yeşillik görmek huzurunun kaçacağına, güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil dağlar görmek kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, hayali kurulan her şeye belli bir zaman sonunda ulaşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dağda yeşillik görmek kendisine fayda getirecek işlere atılacağına, aklına koyduğu her işi gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, koşulların her geçen gün düzeleceğine delalettir.

Kahve falında yeşil dağa tırmanmak şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına, malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine inanılır.

Kahve falında yeşil dağa çıkmak kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında yeşil dağ görmek sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü fal sahibinin tövbe istiğfar edeceğine ve karşılaştığı üzücü olaylardan ötürü yardıma muhtaç insanlara destek olacağına işarettir.

Kahve falında yeşillik ve dağ görmek aksiliklerin ortadan kalkacağına, kızgınlıkların geçeceğine, yeni girişimlerde bulunacağına, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top