Kahve falında yeşil bir dağa çıkmak

Kahve falında yeşil bir dağa çıkmak kısa süreli de olsa büyük bir başarı kazanacağına, hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına, dertlerine derman bulacağına, yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine, üzüleceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına çok üzüleceğine, hayattan yana yüzünün güleceğine ve büyük bir kısmet alacağına, kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına delalettir.

Kahve falında yeşil bir dağa çıkmak gördüyseniz:

  • Biraz da sevdiklerinize zaman ayırın.

Kahve falında yeşil dağa çıkmak hayatına huzur ve sakinlik geleceğine, bir sebeple bazı zararlara uğranacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil bir dağa çıkmak geçim derdine gireceğine, kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına, çeşitli fırsatlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında dağın en tepesine çıkmak eline çok büyük kazanç geçeceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına, büyük bir huzur ve neşe içinde olacağına işaret eder.

Kahve falında çok yüksek dağa çıkmak darlıktan ferahlığa çıkılacağına, sorunların biteceğine, bir sebeple aile huzurunun bozulacağına yorulur.

Kahve falında dağa arabayla çıkmak yaşamdan elini eteğini çekeceğine, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine işaret eder.

Kahve falında uhud dağına çıkmak aile içinde saadetinin artacağına, dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına, acıların ve gözyaşının dineceğine inanılır.

Kahve falında dağ tepe çıkmak sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, zahmet veren işlerin artacağına,  sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine rivayet eder.

Kahve falında atla dağa çıkmak imkanlarının genişleyeceğine, başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına, eşlerin muhabbetinin artacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top