Kahve falında yeşil dağ görmek

Kahve falında yeşil dağ görmek geçiminin zorlaşacağına, sahip olduklarının eksileceğine, aile içinde büyük sorunlar yaşayacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına, işlerinin yoluna gireceğine ve hayatını gözden geçirerek kendisini kötü duruma düşüren şeylerden uzak duracağına, hatalı yollara sapılacağına, çok üst mevkilere yükseleceğine ve hayal ettiği şeylere daha kısa zamanda kavuşacağına, sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, hem yaşama olan inancına kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil dağ gördüyseniz:

  • Evlilik ya da iş ortaklığı konularında oldukça asabisiniz, eş veya ortağınıza karşı saldırgan tutumlar içinde olabilirsiniz.

Kahve falında yeşil dağ görmek uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil dağlar görmek yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine, sevinç, mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil yüksek dağ görmek uzunca bir süre büyük sıkıntılar yaşayacağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dağ ve yeşillik görmek bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine, bol kazanç elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dağda yeşillik görmek bilerek suç işlemeye ve günahkâr olmaya, dertlerin sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında yeşillik dağ görmek el attığı her işte herkesi kıskandıracak başarılar elde edeceğine, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil dağa çıkmak keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, yaptığı kötülüklerin cezasını çekmesi için elinden gelen herşeyi yapacağına inanılır.

Kahve falında yeşil bir dağ görmek bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top