Kahve falında vücudu sabunlamak

Kahve falında vücudu sabunlamak sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına ve çok güzel olayların insanların hayatlarına etki edeceğine, hayırlı insanlarla karşılaşıp, işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına, iş dünyasına yeni atılmış bir kişiye akıl hocalığı ve yol göstericilik yapılacağına, güveninin artacağına, yollarının açılacağına ve hayatında düğüm olmuş konuların çözüleceğine, moralinin bozulacağına ve hayal kırklığına düşeceğine, kısmetinin kapanacağına ve geçim sıkıntısına düşeceğine, kişinin sevdikleri ile bol muhabbette olacağına rivayet eder.

Kahve falında vücudu sabunlamak gördüyseniz:

  • Evinizde veya yaşam tarzınızda olumlu değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında vücudu sabunlamak başarıların artacağına, istediği başarıyı göstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eli sabunlamak kalabalıktan uzak olacağına, ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine delalet eder.

Kahve falında saçları sabunlamak özellikle bu dönemde alacağı kararlardan dolayı ileriki zamanlarda pişmanlık veya sıkıntı duyacağına, ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başı sabunlamak planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine, ruhuna hayrat yapılacağına işarettir.

Kahve falında ellerini sabunlamak canının sıkılacağına ve insanlara karşı utanç içinde olup kendini kötü hissedeceğine, karmaşadan ve belirsizlikten kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında ayak sabunlamak kendisini çok yakından tanıyan ve yaptığı işten menfaat elde etmeye çalışan bir kişinin bulunduğuna, bu kişinin falı kapatan kişiye çok büyük zararlarının dokunacağına, eline geçecek kazancın çok daha yükseleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sırtını sabunlamak çok mutlu olup, tüm sıkıntılarından, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine tabir olunur.

Kahve falında yüzü sabunlamak sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel ve mutlu günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top