Kahve falında saçları sabunlamak

Kahve falında saçları sabunlamak içini kemiren kuşkuları alt edeceğine, çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, kem gözlere geleceğine, kişinin hayatını düzenlemek için bu kimselerden sonuna kadar faydalanacağına, mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına, çok sevileceğine inanılır.

Kahve falında saçları sabunlamak gördüyseniz:

  • Bazı konular istediğiniz şekilde sonuçlanmamış olsa da, siz soğukkanlılığınızı korumalısınız.

Kahve falında saçları sabunlamak rahatlığa ve esenliğe kavuşacağına, istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine delalettir.

Kahve falında saçlarını sabunlamak başarılarının katlanacağına, herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına, sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine inanılır.

Kahve falında saçı sabunlamak bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına, ortak edineceğine delalettir.

Kahve falında saç sabunlamak çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında saçını sabunlamak ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına ve bazı konularda fikir verileceğine, iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine delalet eder.

Kahve falında ellerini sabunlamak zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına, ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine, kendisine olan güveninin artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında vücudu sabunlamak maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine, yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına, başarısının yükseleceğine, her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eli sabunlamak elini attığı her işte çok iyi işler çıkararak adından sıkça söz ettirip büyük saygınlık elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, iş hayatında sürekli köstek olan kişilerin yenilgiye uğratılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top