Kahve falında ayak sabunlamak

Kahve falında ayak sabunlamak uzun bir dönemden beri devam eden bütün sıkıntıların silineceğine ve çok büyük bir rahatlık ve mutluluk yaşayacağına, insanları kıracağına ve üzeceğine, büyük kazançlar elde ederek uzun yılardan beri hayal ettiği ve hep sahip olmak istediği şeyler için kullanacağına, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, kişinin daha çok kazanacağına, dünya malı elde edeceğine, kazancın düşeceğine, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, başka kimselere de yardım edeceğine, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına, kişinin de içine düşeceği bu tatsız durumdan büyük zarar göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ayak sabunlamak gördüyseniz:

  • Sezgileriniz ne diyorsa o şekilde ilerlemenizde fayda var.

Kahve falında ayak sabunlamak çok sevdiği insanlardan ihanet göreceğine ve bu ihanetten ötürü çok büyük üzüntüler yaşayıp büyük hastalık yaşayacağına, mutlu ve güzel günler yaşanacağına, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında vücudu sabunlamak onunla yeniden kavuşacağına, bir araya gelip, hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine, değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına alamet eder.

Kahve falında kafayı sabunlamak onları okula göndereceğine, insanların takdirini kazanacağına, evlat sahibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başı sabunlamak sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine, kendisi için faydalı şeyler yapacağına delalet eder.

Kahve falında saç sabunlamak çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, bu şehirde yeni bir işe gireceğine, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına alamet eder.

Kahve falında el sabunlamak çalışmalarının dikkatleri üstüne çekmesi sonucu büyük miktarda paraya sahip olacağına, uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine tabir olunur.

Kahve falında saçı sabunlamak sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına, kişinin tüm problemlerinin çözüme kavuşmasına rivayet etmektedir.

Kahve falında sırtını sabunlamak hayal kırıklığı yaşayacağına, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top