Kahve falında yüzü sabunlamak

Kahve falında yüzü sabunlamak kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine, sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına, işlerin yoluna gireceğine, kurulu bir düzenin sağlanacağına, moral ve motivasyon konusunda uzun zamandan beri yaşanan sıkıntının sona erdirileceğine, gözden düşeceğine, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine ve yaşanan durumların büyük acılara sebep olacağına, onlar için çabalayacağına ve kendini onlara feda edeceğine yorulur.

Kahve falında yüzü sabunlamak gördüyseniz:

  • Sağlığınızı güçlendirecek sizi hastalıklara karşı güçlendirecek şeyler yapmalısınız.

Kahve falında yüz sabunlamak ticaretinin genişleyeceğine, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüzü sabunlamak hastalıklarının düzeleceğine, elinin bollaşacağına, yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında yüzünü sabunlamak kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına, büyük sorunlar ile yaşamak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında elini sabunlamak keyfinin olmayacağına, kendisi için faydalı şeyler yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ellerini sabunlamak büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine, hakkı olanlara kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında birini sabunlamak dertlerinden kurtulacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında eli sabunlamak işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine, bulunduğu yeni durumdan çok memnun olacağına delalet eder.

Kahve falında el sabunlamak bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top