Kahve falında sırtını sabunlamak

Kahve falında sırtını sabunlamak her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına, her şeyin ters gideceğine, dertlerinden arınacağına, canını ve malını garanti altına alacağına, çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine, büyük ferahlık yaşayacağına, özellikle hayati tehlike arz eden durumlardan sıyrılarak eski rahat günlerine kavuşacağına, kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine delalettir.

Kahve falında sırtını sabunlamak gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınızı geliştirmek, kazançlarınızı arttırmak veya ilişkilerinizi düzenlemek ya da kuvvetlendirmek istiyorsanız hızlı düşünmeniz veya acele hareket etmeniz gerekiyor olabilir.

Kahve falında birinin sırtını sabunlamak bir hastalığa maruz kalacağına, çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine işaret eder.

Kahve falında sırtını sabunlamak eğitimle ilgili bir sektörde işe başlanacağına, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine işaret eder.

Kahve falında sırt sabunlamak hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına, müjdeli gelişmeler yaşayacağına ve hayatının en güzel günlerini geçireceğine işaret eder.

Kahve falında birini sabunlamak Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına, çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında elleri sabunlamak sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine, sağlığının da yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüzünü sabunlamak insanlar tarafından takdir edileceğine, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında vücudu sabunlamak bilgin ve usta kişi haline geleceğine, yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına, fal sahibinin hayatının kolaylaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında el sabunlamak işlerinin iyi yönde ilerleme göstereceğine, dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top