Kahve falında başı sabunlamak

Kahve falında başı sabunlamak talihinin ve kısmetinin açık olması sayesinde elinin bolluğa kavuşacağına, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine, hiç olmadığı kadar iyi bir şekilde çalışarak çok iyi işlere imza atacağına, çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına, bihaber olduğu konularla ilgili doğru ve kesin bilgilere ulaşacağına, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine, doğru iş ortaklığı yapacağına ve bunun kendisi için büyük bir şans olduğunun bilincinde olarak hareket edeceğine, hayallerinin gerçekleşmesi sayesinde sevdiğine kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında başı sabunlamak gördüyseniz:

  • Gereken her durumda yapılması gerekeni yaparsanız ummadığınız kolaylıklar göreceksiniz.

Kahve falında başını sabunlamak aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine, gelecekte hem çok zengin hem de nüfuslu biri haline geleceğine delalettir.

Kahve falında başı sabunlamak orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine, çok büyük mal ve mülk sahibi olunacağına delalettir.

Kahve falında eli sabunlamak sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede herhangi bir sorun yaşamadan yakın bir zaman içinde tek başına çözeceğine ve ileride çok iyi işlere imza atacağına, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine yorulur.

Kahve falında sırt sabunlamak eline geçen kazançla yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, arzu ettiği şeylere ulaşmaktan duyduğu büyük huzur ile yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edeceğine inanılır.

Kahve falında elini sabunlamak hayır getirecek bir işe girileceğine, sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan fal sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında saçı sabunlamak kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, üstün başarılar ve büyük zaferler elde edeceğine yorulur.

Kahve falında saçlarını sabunlamak görüşlerinde netlik olmadığı gibi, bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına, borçlarını ödeyip kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüz sabunlamak hanesi içinde herhangi bir sıkıntının yaşanmayacağına, beklemediğiniz bir yerden elinize geçecek paraya tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top