Kahve falında eli sabunlamak

Kahve falında eli sabunlamak rahatın yerine geleceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, derdinden, kederinden, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, sevineceğine, işlerinin ters gideceğine, kendisine kar getirecek girişimlerde bulunacağına, okul gibi hayratlar yaptırılacağına, zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, mal mülk sahibi olacağına, uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eli sabunlamak gördüyseniz:

  • Size doğruyu söylemeyen kişiler olabilir, daha fazla soru sormalı görünmeyeni anlamaya çalışmalısınız.

Kahve falında el sabunlamak hayatının daha kolay olacağına ve fal sahibinin eğlenceye daha fazla zaman ayırabileceğine, böylece kişinin hafifleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında elini sabunlamak sorunlu olaylarla karşılaşacağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, gireceği bir işte kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında ellerini sabunlamak blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine rivayet eder.

Kahve falında eli sabunlamak çok hayırlı ve güzel gelişmelerin olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından çok rahat bir şekilde kurtulacağına delalettir.

Kahve falında elleri sabunlamak kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında yüz sabunlamak kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olacağınıza, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına delalettir.

Kahve falında birinin sırtını sabunlamak tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saçlarını sabunlamak önüne çıkan engellerden yılmayacağına, herkese eşit mesafede durup, eşit davranılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top