Kahve falında saçı sabunlamak

Kahve falında saçı sabunlamak umudu ve gücünü yitirmeyeceğine, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşacağına, çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına, rızık eksikliği yaşayacağına, ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine, alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına, yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına, işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, çok zor günler geçirileceğine, kendinden emin adımlar atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saçı sabunlamak gördüyseniz:

  • Eldivenleri takıp, temizliğe başlamalısınız.

Kahve falında saçını sabunlamak her şeyin yolunda gideceğine, kazancın artacağına, helal olan lokmaya ve makbul olan mallara sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında saçlarını sabunlamak yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, deyim yerindeyse adeta içine düştüğü cehennem gibi günlerden kurtaracağına tabir olunur.

Kahve falında saçı sabunlamak hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, bolluk ve bereketin artacağına, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında saçları sabunlamak işlerinin açılacağına, hayatının yoluna gireceğine, işinde geniş yetkilerle donatılacağına ve en yüksek makamdaki isim haline geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında saç sabunlamak çok mutlu olacağı günler geçireceğine, rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına işaret eder.

Kahve falında el sabunlamak keyfinin kaçacağına, rahatının bozulacağına, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine, hayallerine ulaşmakta ve başarı elde etmekte zorlanmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüzü sabunlamak sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine, sağlığının çok iyi bir şekilde olacağına, kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına delalet eder.

Kahve falında ellerini sabunlamak bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine ya da askıya alınacağına, eline para geçeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top