Kahve falında el sabunlamak

Kahve falında el sabunlamak daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine, işlerin düzeleceğine, çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına, rahata erileceğine, yaşanan güzel şeyler sayesinde sevineceğine, sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine, alışveriş yapacağına ve eğleneceğine, sevdiği kişiler ile arasındaki bağların kuvvetlenmesini sağlayacağına işarettir.

Kahve falında el sabunlamak gördüyseniz:

  • Bazı konuların istediğiniz şekilde halledilmesinde ısrar etmeniz, olayların daha da kötüye gitmesi anlamına gelebilir.

Kahve falında elleri sabunlamak anne babanın birbirine düşeceğine, bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına ve falı kapatan kişinin bu konuda çok büyük bir kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ellerini sabunlamak hayatında parasızlık, yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine, uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında elini sabunlamak kendisine olan güveninin artacağına, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine inanılır.

Kahve falında eli sabunlamak kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden fal sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında el sabunlamak aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, bir sebeple zorluklara düşüleceğine rivayet eder.

Kahve falında saçları sabunlamak dileklerin sorunsuzca yerine geleceği, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine delalettir.

Kahve falında birini sabunlamak melanetin, uğursuzluğun, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına, olumsuz haberler alacağına delalettir.

Kahve falında birinin sırtını sabunlamak aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top