Kahve falında kafayı sabunlamak

Kahve falında kafayı sabunlamak dedikoduların hat safhaya ulaşacağına ve tüm bunların kişinin hem sosyal, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine, hasret kaldığı güzel günlere, huzura kavuşabilmek için mücadelesine devam edeceğine ve bu önemli süreçte etrafında her zaman güvendiği, sevdiği insanların olacağına, kişinin muradına ereceğine ve bol kısmet alacağına, çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine, mutluluk dolu günler yaşanacağına, sosyal hayatından geri kalarak yalnız bir hayat süreceğine, iş ve aile hayatında saygınlık kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, hayatında yeni bir döneme başlayacağına işaret eder.

Kahve falında kafayı sabunlamak gördüyseniz:

  • Herkese tavır almadan önce, biraz daha zaman tanımanızda fayda var.

Kahve falında kafayı sabunlamak kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, istenenden daha fazla mala sahip olunacağına delalettir.

Kahve falında birini sabunlamak çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına, nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine ve geçici bir ayrılık yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında el sabunlamak kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, dini inancı için daha çok vakit ayıracağına, bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine delalettir.

Kahve falında başı sabunlamak geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına yorulur.

Kahve falında lif sabunlamak problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına ve hayallerine kavuşup mutluluk ve huzur içinde bir hayat süreceğine, medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına tabir olunur.

Kahve falında saçını sabunlamak zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına delalettir.

Kahve falında saçları sabunlamak iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına, sıkıntılı bir döneme gireceğine rivayet eder.

Kahve falında eli sabunlamak sadece toplumda gözden düşmekle kalmayacağına, zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top