Kahve falında köpeği pislerken görmek

Kahve falında köpeği pislerken görmek eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, dertlerin, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine, maddi ve manevi olarak zararlar edileceğine, hak yolunda hayır işleri yapacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine, işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına, mali konularda yeterince dikkatli davranmadığı için sürekli bir dar boğaz yaşayacağına, rahata ereceğine, ferahlayacağına, mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına tabir olunur.

Kahve falında köpeği pislerken gördüyseniz:

  • Hedeflerinize ulaşmak için birkaç basamak yükselebilirsiniz.

Kahve falında köpeği pislerken görmek ilerledikçe ilerleyeceğine, verimli olacak işler yapacağına yorulur.

Kahve falında köpek pislerken görmek bir arkadaşlığınızın iyi bir dostluğa dönüşmesine, sorunların ve üzüntülerin son bulacağına inanılır.

Kahve falında altına pislemiş bebek görmek ekmeğinin bereketleneceğine, işlerin yakın zamanda açılacağına alamet eder.

Kahve falında evinin pislendiğini görmek üzülüp hayattan elini eteğini çekeceğine, kazancının günden güne artacağına, sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birini pislerken görmek adım atılacak işte aile bireylerinden destek göreceğine, büyük bir projeye girileceğine, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına yorulur.

Kahve falında kendini pislerken görmek huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına, büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında elbisenin pislendiğini görmek maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında pisa kulesi görmek iyi geçiminin de bozulacağına, yapılan hataların yakında telafi edileceğine, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top