Kahve falında birini pislerken görmek

Kahve falında birini pislerken görmek suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına, yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına, hayal kırıklığına düşeceğine, umduklarını bulamayacağına, çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına, zor bir duruma düşüleceğine, çevresinin kendisi gibi varlıklı kimselerle dolacağına, hiç hesapta olmayan bir seyahate, bol kazanç elde edileceğine, insanların hayır dualarının alınacağına, moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına tabir olunur.

Kahve falında birini pislerken gördüyseniz:

  • Bazı konularda olumlu ilerleyip ilerlemediğiniz veya imkansız ya da saçma bazı konularda anlaşmaya varıp varmadığınız konusunda kafanızda soru işaretleriniz olabilir.

Kahve falında evinin pislendiğini görmek gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine, iş hayatında büyük hezimetler alacağına rivayet eder.

Kahve falında kendini pislerken görmek büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına, başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pisa kulesi görmek kimseyle küs olmadan, kırgınlıkları unutarak yola devam edileceğine ve kendi kararlarının arkasında durup, yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına, çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, bu sayede hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine delalet eder.

Kahve falında suyu pisletmek bazı pişmanlıklar yaşayacağına, böylece kişinin hafifleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında köpeği pislerken görmek gelirinin giderinden fazla olacağına, günah ve suç işleyeceğine inanılır.

Kahve falında altına pislemiş bebek görmek bir sağlık sorunu yüzünden uzun bir süre boyunca hayata ara verileceğine, Allah’ın izni ile çok rahat edileceğine inanılır.

Kahve falında evin pislendiğini görmek haksızlığa uğranacağına, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, sorunların zor bir durum yaşatacağına delalettir.

Kahve falında altına pisleyen bebek görmek işlerinizin bozulacağına, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top