Kahve falında kendini pislerken görmek

Kahve falında kendini pislerken görmek işlerinin açılacağına ve bu sayede hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına, maddi anlamda rahatlamaya, İslami olarak da Allah katında sevilen ve sevapları çok olan bir kul olunacağına, maddi darlık çekmeden ama çok da zengin olmadan bir hayat sürdürüleceğine, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, şansının ve bahtının döneceğine, güzel günler için çalışılacağına, sevinçli haberler alınacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Kahve falında kendini pislerken gördüyseniz:

  • İyi bir arkadaşınızla, aile üyelerinizden bazılarıyla veya partnerinizle aranızda güven ya da anlayış sorunlarına bağlı problemler oluşabilir.

Kahve falında üzerinin pislendiğini görmek kısmetlerinin de kapanacağına, çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine alamet eder.

Kahve falında altına pisleyen bebek görmek kötü niyetli bir kişinin başa açacağı bela yüzünden uzun süre sorunlarla boğuşulacağına, olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına alamet etmektedir.

Kahve falında köpeği pislerken görmek tazeleneceğine, yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına, güvendiği ve inandığı kişiler nedeni ile çok pişman olup, kendisine kızacağına alamet eder.

Kahve falında elbisenin pislendiğini görmek mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına işarettir.

Kahve falında birini pislerken görmek karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına ve maddi açıdan büyük bir yükün altına girileceğine, büyük rızka ve nimetlere kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında altını pisletmiş bebek görmek tükettiği nefes ve para ile kalacağına bu nedenle de hayal kırıklığı yaşayıp, üzüleceğine, iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hayvan pisli görmek sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, olumsuz haberler alacağına alamet eder.

Kahve falında kendini pislerken görmek geleceğinin parlak olacağına, firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top