Kahve falında elbisenin pislendiğini görmek

Kahve falında elbisenin pislendiğini görmek yeni bir işe girileceğine, evli olanların eşlerinden kötü muamele göreceğine, çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına, haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine, hiç istemediği işlere gireceğine, yapacağı büyük çalışmalar sayesinde çok yüksek mevkilere sahip olacağına, zor zamanlar geçirileceğine ve üzüntü duyulacağına, karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına yorulmaktadır.

Kahve falında elbisenin pislendiğini gördüyseniz:

  • Kaçınılmaz olanı veya değişimi kabullenmeniz gerekebilir.

Kahve falında elbisenin pislendiğini görmek çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına ve herkesi biraraya getireceğine, gelişiminin hız kazanacağına yorulur.

Kahve falında suyu pisletmek ancak Allah’a sığınıp dua etmesi sayesinde yakın bir zaman içinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine rivayet eder.

Kahve falında altına pislemiş bebek görmek bir sebeple falı kapatan kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına, kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine tabir olunur.

Kahve falında eli pislenmek falı kapatan kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine, düzeninin yeniden sağlanacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evin pislendiğini görmek durulacağına, başarılarının devam edeceğine rivayet eder.

Kahve falında insanı pis görmek çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında köpeği pislerken görmek sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına, aldığı güzel haberin kısa süreceğine rivayet eder.

Kahve falında altını pisletmiş bebek görmek uzun bir seyahate çıkılacağına, çok iyi atılımlar yapılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top