Kahve falında altına pislemiş bebek görmek

Kahve falında altına pislemiş bebek görmek kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine, sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına, en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, büyük bir kavgaya tutuşacağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, çok zor olarak görülen işleri kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, yaşadığı bir rahatsızlıktan Allah’ın izni ile kısa zamanda kurtulacağına ve zor bir dönem geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, günahlarından tövbe eden kişinin dualarının da kabul olacağına, maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında altına pislemiş bebek gördüyseniz:

  • Karşılıklı eleştiri ya da şikayetler söz konusu olabilir.

Kahve falında altına pisleyen bebek görmek uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine, insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine yorulur.

Kahve falında altını pisletmiş bebek görmek iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına tabir olunur.

Kahve falında altına pislemiş bebek görmek üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına, maddi anlamda güçleneceğine işarettir.

Kahve falında evinin pislendiğini görmek önünün açık olacağına, gelecekte yüzünün güleceğine, kazancının artacağına, parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eli pislenmek sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve fal sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına, zenginlik sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında suyu pisletmek fal sahibinin elindeki imkanları, nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına, başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında pisa kulesi görmek yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına ve değerlendireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evin pislendiğini görmek alınacak kötü kararlar yüzünden yaşanan parasal sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top