Kahve falında köpek pislerken görmek

Kahve falında köpek pislerken görmek sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine, gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine, sıkıntılarının ve zor günler geçireceğine, kişinin rahat bir nefes alacağına, yeni bir makama sahip olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında köpek pislerken gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi veya ekonomik başlıkları ilgilendiren konularda uzlaşmacı olmanız da fayda var.

Kahve falında köpek pislerken görmek sürpriz bir şekilde gelen yardım sonucu borçlarından kurtulacağına, sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında köpeği pislerken görmek kazancını günden güne daha da arttıracağına, derdin ve sıkıntının biteceğine tabir olunur.

Kahve falında kendini pislerken görmek kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine inanılır.

Kahve falında birini pislerken görmek güveninin artacağına, iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına işaret etmektedir.

Kahve falında altına pisleyen bebek görmek boyundan büyük işlere kalkışmayacağına ve taşıyamayacağı yükün altına girmeyeceğine, iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eli pislenmek ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına, geçim derdine düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, iş ve kazanç kaybına uğrayacağına tabir olunur.

Kahve falında altını pisletmiş bebek görmek insanlara zarar verecek davranışlarda bulunmanıza, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına alamet eder.

Kahve falında insan pisli görmek girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına, sağlıklı ve refah içinde bir hayat süreceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top