Kahve falında evinin pislendiğini görmek

Kahve falında evinin pislendiğini görmek dileklerin ve duaların kabul olacağına, düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına, ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine ve atılacak her adımda daha iyi işler yapılacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına, kendisini Allah yoluna adayacağına, çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evinin pislendiğini gördüyseniz:

  • Aynı an da pek çok işe koşmamanızda fayda var.

Kahve falında evin pislendiğini görmek eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, belalara denk gelmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evinin pislendiğini görmek ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine, verilen sözlerin yerine getirilemeyeğine ve yaşanacak bir zıtlaşmadan ötürü motivasyon kaybı yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında altını pisletmiş bebek görmek işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, içinde bulunduğu bu kötü durumdan kısa süre içinde ve canını sıkmadan kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında köpeği pislerken görmek hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine ve herkesin el sıkışıp barışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eli pislenmek işe zorla gidip geleceğine, hiçbir şey yapmak istemez olacağına, kurtuluşu bulacağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine tabir olunur.

Kahve falında altına pisleyen bebek görmek geçmişte yaşanan acıların unutulacağı, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında pisa kulesi görmek ticaretin büyüyeceğine, fal sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına, ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında köpek pislerken görmek kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına ve her konuda sınırsız bir şans elde edileceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top