Kahve falında suyu pisletmek

Kahve falında suyu pisletmek eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine, kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, umutlarını kaybedeceğine, sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına, üzgün ve hasta olacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine, özellikle evlilik için gün sayılacağına delalettir.

Kahve falında suyu pisletmek gördüyseniz:

  • Başkalarının zamanına veya sorunlarına ya da konularına göre davranabilir veya program yapabilirsiniz.

Kahve falında suyu pisletmek bazı kayıplar olabileceğine, olmayacak işlerin peşinde beyhude nefes tüketeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında üzerinin pislendiğini görmek hayırlı yollara gireceğine, çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına ve ileride yaşayacağı bir tartışmadan ötürü sevdiği bir kişiyi üzeceğine delalettir.

Kahve falında pisa kulesi görmek kötü giden bir projenin başına geçirileceğine, ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına, daha güçlü hale geleceğine ve onlardan önde olacağına delalettir.

Kahve falında altına pisleyen bebek görmek yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine, sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına işaret eder.

Kahve falında köpeği pislerken görmek her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında hayvan pisli görmek daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına, küslüklerin sona erip, kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine, sürdürdüğü gayretlerinin kendisine şifa olmayacağına yorulur.

Kahve falında evinin pislendiğini görmek kişinin evlatlarının artacağına, keyfinin ve huzurunun kaçacağına alamet etmektedir.

Kahve falında insanı pis görmek ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top