Kahve falında altını pisletmiş bebek görmek

Kahve falında altını pisletmiş bebek görmek işbirliği içinde olacağına, çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına, ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, hayattan yana yüzünün güleceğine ve büyük bir kısmet alacağına, bereketli işlere gireceğine, sorunlarından kurtulacağına, şansın bir türlü dönmeyeceğine, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında altını pisletmiş bebek gördüyseniz:

  • Belli bir karar vermeniz gerekiyorsa, üzerinde bir süre düşünmeden vermemelisiniz.

Kahve falında altına pisleyen bebek görmek sıkıntılarının artacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine, koşulların her geçen gün düzeleceğine, nasibin bollaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında altını pisletmiş bebek görmek girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, yeni ve önemli kimseler ile tanışacağına inanılır.

Kahve falında altına pislemiş bebek görmek yarar sağlamayacağına, çaresiz durumlara düşeceğine işarettir.

Kahve falında suyu pisletmek gerginliğin biteceğine, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden sağlık sorunları yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evin pislendiğini görmek hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, hasta kimselerin şifa bulması ve eski güçlerine kavuşmasına, beklenen mirasın alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında elbisenin pislendiğini görmek çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine, daha büyük kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında insan pisli görmek hayal edilen işe sahip olmak için çok çalışılacağına, başarıya giden yolların açık olacağına inanılır.

Kahve falında birini pislerken görmek gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine, düzenin kurulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top