Kahve falında evin pislendiğini görmek

Kahve falında evin pislendiğini görmek hayatının kolay ve güzel geçeceğine, işlerinin hemen hallolacağına, projelerin büyük başarılar kazandıracağına, attığı hayırlı adımların kendisini mutluluğa ve zafere taşıyacağına, hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine, maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, rahat bir hayata sahip olmaya, uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine işarettir.

Kahve falında evin pislendiğini gördüyseniz:

  • Yeni atılımlar sizi oldukça zor durumlara sokabilir.

Kahve falında evinin pislendiğini görmek zenginliği bulacağına, kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında evin pislendiğini görmek yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına ve sevdiği bazı kişileri yeni gireceği işe birlikte girme konusunda ikna edeceğine, ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine ve bu sayede çevresinin de hep kalabalık olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında köpek pislerken görmek fal sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine, sağlığının da bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pisa kulesi görmek yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına bu sayede işinde çok daha iyi yerlere geleceğine, sevgilinizin sizin hoşunuza gidecek şeyler yapacağına alamet eder.

Kahve falında kendini pislerken görmek mesleğinde uzmanlık yapacağına, sahici ve kalıcı mutluluğu yakalayacağına alamet eder.

Kahve falında eli pislenmek sevdiği kişiden ihanet göreceğine, tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına, falı kapatan kişinin planlarının ters tepeceğine ve kişinin kaderini yaşamak zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında suyu pisletmek kendisinin bu duruma çok sinirlenip çok dertleneceğine, sağlık sorunlarıyla uğraşılan bir dönem geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında insanı pis görmek çok kötü durumlara düşeceğine, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top