Kahve falında el üzerinde yara görmek

Kahve falında el üzerinde yara görmek iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, fal sahibinin geçim derdinden, borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına, o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak için yeni yollara başvuru yapacağına, esenlik bulacağına, rahata ereceğine, kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine tabir olunur.

Kahve falında el üzerinde yara gördüyseniz:

  • İşinizdeki bazı zorluklar ortadan kalkabilir ya da daha güzel bir işe geçebilirsiniz.

Kahve falında eli yaralanmak sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, sıkıntı içinde olduğu durumlardan kısa bir süre içinde kurtulacağına delalettir.

Kahve falında ellerini yara görmek dini bütün bir eşe sahip olacağına, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında sağ elinde yara görmek hayatının daha bir kolay ve güzel olacağına, dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine, çok büyük hastalıklar ve üzüntüler yaşasa bile çok dirayetli olduğu için herhangi bir sorun ile karşılaşmayıp sağlıklı bir hayat süreceğine yorulur.

Kahve falında ellerinde yaralar görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde Allah’ın izni ile kurtulacağına ve büyük kazanç elde edeceğine, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına alamet eder.

Kahve falında elinde yara olduğunu görmek yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında el yarası görmek hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine, ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına delalet eder.

Kahve falında birinin elinde yara görmek ele geçen kazancın bir kısmının yatırım için ayrılacağına, hayatının istediği gibi yürüyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında elinde yara görmek çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine, çok başarılı işler gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top