Kahve falında elinde yara olduğunu görmek

Kahve falında elinde yara olduğunu görmek uzun zamandan beri hayal ettiği bir şeye kavuşacağına, işlerinin yolunda gideceğine ve yaptığı önemli işler sayesinde takdir toplayacağına, duaların boşa gideceğine ve karşılanması neredeyse mümkün olmayacak zararların yaşanacağına, Allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine, ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine, kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine, yanlışa düşmeden, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında elinde yara olduğunu gördüyseniz:

  • Öğle saatleri civarında, ilişkilerde birbirimizi anlamamız, ikna etmemiz veya birbirimize mesaj iletmemiz zor olabilir.

Kahve falında el yarası görmek daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına, fal sahibinin mutlu olmasına vesile olacak güzel olaylar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eli yara görmek büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, aile büyüklerinin vereceği desteğe rağmen sorunların bir türlü azalmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında elinin yara olduğunu görmek yanlışının da çevresinde deyim yerindeyse yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, devlet kapısında uzun zamandır çözülemeyen bir işinizin çözüleceğine yorulur.

Kahve falında elin içinde yara görmek sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına, rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, düşmanlarını alt edeceğine inanılır.

Kahve falında ellerini yara görmek kişinin anne ve babasının henüz hayattalarken çocukları arasında mal paylaşımı yapacaklarına ve fal sahibinin bir anda elinin bollaşıp borçlarından kurtulacağına, rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine işarettir.

Kahve falında sağ elinde yara görmek bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, iyileşeceğine, toparlanacağına inanılır.

Kahve falında eli yaralanmak atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına, dinde bilginleşeceğine inanılır.

Kahve falında sağ elinin yaralandığını görmek yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, işinin gücünün rast gideceğine, aile hayatının sorunsuz olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top