Kahve falında elinde yara görmek

Kahve falında elinde yara görmek çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine, çekilen zahmetin sona ereceğine, birçok işin birlikte yapılacağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına, diğer aile bireylerinin de işe katılacağına, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına, yaptığı işlerin küçümseneceğine ve değer verilmeden yaşanacak bu hayatın kişiyi psikolojik açıdan zorlayacağına, daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına, zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında elinde yara gördüyseniz:

  • Sağlığınızı ihmal etmeyin.

Kahve falında sağ elinde yara görmek bir sınavdan geçileceğine, üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına işaret eder.

Kahve falında ellerinin yara olduğunu görmek hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, sorunlu bir ilişkiye başlanacağına, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine rivayet eder.

Kahve falında ellerini yara görmek ofisteki ağız tadının kaçacağına, bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında elinde yara görmek dedikoduya, çok güzel gelişmeler ile karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında elin içinde yara görmek kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, eş, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine, düzenin alt üst olmasına ve fal sahibinin zarar edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının elinde yara görmek maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına, zorlukların ve problemlerin atlatılacağına delalettir.

Kahve falında elin üstünde yara görmek giriştiği bütün işlerde sorunlarla karşılaşacağına, hayırlı ve güzel zamanlar geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında eli yüzü yara görmek düzeninin yeniden sağlanacağına, büyük başarılar ve ödüller ile dönülmesi durumunda ödülden pay verileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top