Kahve falında birinin elinde yara görmek

Kahve falında birinin elinde yara görmek yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine, rızık bolluğu içinde olacağına, bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına, çeşitli projeler ortaya koyacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine, hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına, büyük bir tatsızlık yaşanacağına, uzunca bir süre bu hastalık ile uğraşacağına, planların ve hesapların tutmayacağın, hayal kırıklığı yaşanacağına yorulur.

Kahve falında birinin elinde yara gördüyseniz:

  • Elinizdeki maddi güçle başkaları üzerinde hakimiyet kurma, sevdiğin insanlara biraz tepeden bakma eğiliminde olabilirsiniz.

Kahve falında el üstünde yara görmek yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, hastalıkların son bulacağına delalettir.

Kahve falında elinin üstünde yara görmek çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, huzurunun bozulmasıyla beraber yaşamının güvenilirliğinin de azalması ile ilgili bir durum yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ellerini yara içinde görmek hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, çok büyük sevinçler yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında el bileğinde yara görmek kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında elinde yara çıktığını görmek sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, muradına ereceğine ve yaşamak istediği hayatı bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında elinin yara olduğunu görmek adının ve şanının yürüyeceğine, deyim yerindeyse elinin döneceğine tabir olunur.

Kahve falında ellerde yara görmek parasal ve ruhsal olarak çok mutlu ve huzurlu olacağına, rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ellerinde yara görmek her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top