Kahve falında ellerini yara görmek

Kahve falında ellerini yara görmek tövbe etmeden vefata, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine, neşesini ve huzurunu yitireceğine, iş dünyasında sahip olunan ünün lekeleneceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına yorulur.

Kahve falında ellerini yara gördüyseniz:

  • Bir ilişkiniz üretkenliğinizi olumsuz etkileyebilir.

Kahve falında elleri yara görmek manevi olarak çok yıpranılacağına, insanlar tarafından sevileceğine ve çok güzel günler yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında ellerinin yara olduğunu görmek kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına, işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında elinde yara olduğunu görmek zafer elde edeceğine, işlerinin de hal yoluna gireceğine işarettir.

Kahve falında elin üstünde yara görmek hayatın daha rahat ve konforlu bir hale geleceğine, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında el üstünde yara görmek işlerinin azalacağına, parasının da, malının da eksilmeyeceğine, bahtının açık olacağına tabir olunur.

Kahve falında sol elinde yara görmek aile bireyleri arasında zaman zaman başgösteren tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine, kendisini büyük bir işe hazırlanırmış gibi büyük bir stres altında hissedip sıkıntı çekeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında elinin üstünde yara görmek sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, verimi ve başarıyı yakalayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eli yaralanmak kısmetinin ve şansının kapanacağına, sorunlarla ve sıkıntılarla boğuşulacak bir döneme girileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top