Kahve falında eli yaralanmak

Kahve falında eli yaralanmak kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine, kötü durumlara düşürüleceğine, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına, maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine, sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, etrafındaki kişilere de yardım edeceğine ve hayallerine kavuşacağına, canının derdine düşeceğine, sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine tabir olunur.

Kahve falında eli yaralanmak gördüyseniz:

  • Belli bir konuyu sizin ele alış biçiminizle diğer tarafın ele alış biçimi arasında fark olabilir.

Kahve falında ellerin yara olduğunu görmek konforlu bir şekilde ömür geçireceğine, bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına yorulur.

Kahve falında elinin yara olduğunu görmek sorunlu ve sıkıntılı bir şekilde ilerleyen bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, az maliyetle ticarete atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ellerinde yaralar görmek muradın gerçekleşeceğine, uzun bir seyahate çıkılacağına, sorunlarını kısa bir zaman içinde hislerini kullanarak ortadan kaldıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında elin içinde yara görmek dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine, başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, kaderinin yüzüne güleceğine işarettir.

Kahve falında eli yüzü yara görmek daha büyük miktarlarda paralar kazanacağına, hasretlerin biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ellerini yara görmek şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına ve ileride çok zengin bir kimse durumuna geleceğine, duyduğu üzüntülerin son bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sol elinin yaralandığını görmek hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, kurulu düzenin yıkılacağına ve tüm emeklerinin boşa gideceğine delalet eder.

Kahve falında ellerinde yara görmek daha sonra bu hobinin iş olarak benimseneceğine, bir sebeple içine düştüğü durumlardan ve sorunlardan kurtulamayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top