Kahve falında ellerinde yaralar görmek

Kahve falında ellerinde yaralar görmek mal mülk sahibi olacağına, uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına ve aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, işinde profesyonel kimse olacağına, yüksek rütbe sahibi bir zat ile görüşme yapacağınıza, neredeyse bir lokma ekmeğe muhtaç olacak duruma geleceğine, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına yorulur.

Kahve falında ellerinde yaralar gördüyseniz:

  • Arkanızdan söylenenlere veya ufak tefek rahatsızlıklara göz yummazsanız, kısmen daha küçük bir olay diplomatik bir çöküşe neden olabilir.

Kahve falında elinde yara görmek hastalığının düzeleceğine, en kısa zamanda ayağa kalkacağına, iyi giden hayatının bir anda bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ellerini yara görmek büyük çaba sarfedeceğine, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında sol elinin yaralandığını görmek aile içinde bastırılması ve dışarıya sezdirilmemesini icap edecek bir gelişmenin yaşanacağına, iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı işlere yatırım yapacağına delalettir.

Kahve falında elinde yara olduğunu görmek yeni bir makama sahip olunacağına, çevresindeki güzel, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına işaret eder.

Kahve falında eli yara olmak çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine, eline geçecek büyük miktarda parayla kendi işini kuracağına işarettir.

Kahve falında el bileğinde yara görmek hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ve eline geçen fırsatlar sayesinde işyerinde çok iyi bir mevkiye geleceğine ve müjdeli haberler alacağına delalettir.

Kahve falında sağ elinde yara görmek husumetlerin başgöstereceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında ellerinin yara olduğunu görmek yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, borcunu ödeyeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top