Kahve falında birini sabunlamak

Kahve falında birini sabunlamak her iki konuda da gönlünden geçenlerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, şansının kendinden yana olacağına, bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine, kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına, sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine, hakkını savunamayacağına, onların güvenini sarsacağına, maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine, hırpalanacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına delalet eder.

Kahve falında birini sabunlamak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin kendilerinden beklenmeyen zarifliği ya da ortaya koymak istediğiniz konularda size destekçi olmaları veya getirecekleri teklif ya da davetler sizi şaşırtabilir.

Kahve falında saçlarını sabunlamak geçmişten gelen arkadaşlıkların taçlanacağına, zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine inanılır.

Kahve falında birinin sırtını sabunlamak kötü kişilerden uzak durulacağına, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına delalet eder.

Kahve falında eli sabunlamak kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine ve mutlu olacağına alamet eder.

Kahve falında başını sabunlamak kendisini bu topluluğa yakın göreceğine, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında vücudu sabunlamak işinin gücünün de hep rast gideceğine, ticaret ehli kimse haline gelerek daha profesyonel olacağı işler yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saçı sabunlamak gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, her işinde yeni bir kimlik ortaya koyarak yenilik ve farklılık yaratacağına işaret eder.

Kahve falında elleri sabunlamak falı kapatan kişi bekar ise kısmetinin çıkacağına, tatsızlık olacağına delalet eder.

Kahve falında yüzünü sabunlamak iş hayatı ile ilgili bir ortaklık kurulacağına, onun sayesinde paraya ve mutluluğa kavuşacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top